Psycholoog in Antwerpen: dankzij een integrale aanpak naar jouw doelstellingen

Strakke kaders, strikte richtlijnen of rigide stappenplannen … Die vind je bij mij als psycholoog alvast niet. Wat dan wel?

Een integrale, holistische aanpak op jouw maat

Want alles is met elkaar verbonden: van geest tot lichaam, van mindset tot voeding, beweging, slaap, stress … Daarom ondersteun ik je als psycholoog op de domeinen waar het nodig is. Zo sta je sterker in je schoenen, pak je je klachten gericht aan en voorkom je erger, zoals een burn-out of depressie.

Meer inzicht in jouw patronen en overtuigingen

Want jouw (denk)patronen belemmeren je op je weg naar verandering. Ik help je om moeilijke emoties te doorvoelen en ermee om te gaan. Om met de nodige zelfzorg de juiste fundamenten van jouw doelstellingen te leggen.

En of het nu gaat over meer rust vinden, jezelf naar waarde schatten of een gezonde levensstijl ontwikkelen … We gaan samen op weg, onderzoeken jouw noden en kijken naar de diepere lagen om een duurzame verandering te creëren. 

Wist je dat ik …

ook EMDR-therapeut ben? EMDR of eye movement desensitization and reprocessing is een therapievorm die wereldwijd erkend en gehanteerd wordt om trauma’s te helpen verwerken. Maar ook bij psychische klachten en het doorvoelen van emoties is het een effectieve behandeling. Het herstelt het contact met je lichaam, waardoor je je beter in je vel voelt.

Sessies kunnen online of face to face. Waar jij je het best bij voelt.

Ontdek hier mijn aanbod voor jou.

Hoe cliënten hun traject omschrijven